keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Ouders: Arne Dondeyne & Melissa Cillen

Jozien Mia Gudrun Dondeyne

Scroll naar beneden
Jozien is de vrouwelijke variant van de Bijbelse naam Jozef. Het betekent onder andere ‘God maakt beter’. Onze interpretatie ervan is dat Jozien ons gezin beter en compleet maakt met haar komst.
De tweede en derde naam verwijzen naar haar overgrootmoeder aan moederszijde (Mia Hermans) en haar grootmoeder aan vaderszijde (Gudrun Ghys). Hiermee willen wij de liefde voor onze eigen ouders én de grootouders zwart op wit symboliseren.

Ontdek haar peter en meter

Joziens geboortekaartje is gemaakt van duurzaam Growingpaper. De woorden op het papier kunnen dan ook ontkiemd worden.

Peter uit de buurt

Mitch

Het enthousiasme van onze kleine Wolf als hij 'nonkel Mitch' voor de 1ste, 2de, 4de en soms 7de keer in de week ziet, spreekt meer dan boekdelen. We zijn fan van jou.

Een vriend waarop je kan vertrouwen en - hoe cliché ook - kan bouwen. Je zorg voor je doen en laten, perfectionisme en optimisme geven we graag door aan ons kleine prinses.

Op je 'ja' moesten we nauwelijks wachten. We weten dat ze een peter uit de (10/10)duizend heeft. Bedankt!Meter uit de Vloanders

Yannice

Na jouw zichtbare liefde voor onze kleine held Wolf, wisten we al heel snel hoeveel geluk wij hadden (en nog steeds hebben) met jou. Over het meterschap van ons tweede kindje hoefden we dus niet lang na te denken.

Daarnaast kunnen wij altijd met een gerust hart op jouw steun en toeverlaat rekenen aangezien jouw idealen in grote lijnen overeenstemmen met onze waarden en normen als ouder. Ook op die manier weten wij dus dat het leven van Jozien bij jou in goede handen is.

Een toffe, zotte en zorgzame tante die veel liefde op overschot heeft voor élk kinderhart; een echt pareltje! Iets mooiers dan dat kunnen wij ons voor onze kleine meid niet wensen. Een dikke dank je wel dus om ‘ja’ te zeggen en Joziens mette te willen zijn.plant het

geboortekaartje

Joziens geboortekaartje is gemaakt van duurzaam Growingpaper. De woorden op het papier kunnen dan ook ontkiemd worden.

Hoe werkt het? Leg het papier binnen in een potje of buiten in de tuin op het zand. Dek het groeipapier af met ongeveer 2 cm aarde. Geef elke dag wat water en al na ongeveer een week ontkiemen de eerste plantjes.

De beste tijd om buiten te planten is van half mei tot oktober. Binnen in een potje kan het hele jaar door. Zorg voor voldoende licht, warmte, water & het meest belangrijke: liefde.

P

Cadeautip

Om Jozien niet te overladen met knuffeltjes en kleertjes, vragen we om rekening te houden met onze wensenlijst:

° Geboortelijst - De Gele Flamingo
° Geboortelijst - Dreambaby (lijst: 1146515 / wachtwoord: Dino2020)
° Pamperrekening: BE84 001804370859C

Bezoekje

Om mij thuis te komen bewonderen zonder mama of papa te overdonderen, geven jullie best vooraf een seintje:

Bezoek is fijn en gezellig, vooral als het goed weer is. Een drankje staat alvast koud en de barbecue brandensklaar. We kijken er na maanden van minder sociaal contact oprecht naar uit. Aarzel niet en spring gerust binnen!

Papa: 0495 37 43 31 / Mama: 0472 96 43 90

Tot snel!
Arne, Melissa, Wolf & Jozien

B

Dank jullie wel

Als geboortegeschenkje hebben wij voor betekenisvolle voorwerpen gekozen. Hopelijk helpen ze jullie elke dag herinneren aan de liefde voor elkaar, aan het nieuwe leven bestempeld door die liefde én in het meest bijzonder aan onze dochter.

D
De kaarsjes symboliseren voor ons het licht dat ieder van ons wel eens nodig heeft, de warmte waar we allemaal van houden en de huiselijke gezelligheid die iedereen verdient. Bovendien kan het ook gebruikt worden om aan iemand (terug) te denken. Als de kaars is opgebrand, kan de kaarshouder worden gebruikt als theelichthouder met nog steeds dezelfde waarnemende krachten: licht, warmte en gezelligheid. Geniet ervan!
This little light of mine
Hoewel Winnie The Pooh gelijk heeft en je liefde niet kan beschrijven, mag je met deze naampotlood toch een poging wagen. Schrijf jouw wensen neer voor Jozien of voor iemand anders. Laat het de moed geven tot de beschrijving van jouw liefde voor je dierbaren zodat je jezelf nooit hoeft af te vragen of ze de ‘ik hou van jou’ of ‘ik ben trots op jou’ weten. Breng je liefde tot leven met woorden!
Pooh, how do you spell love?’ ‘You don’t spell love, Piglet … you feel it.
Ook bij de geboorte van Jozien kiezen we voor iets waar leven inzit: de aloë vera en haar soortgenoten. Verzorg het met de nodige liefde, aandacht en water zodat het – net zoals onze dochter – kan (mee)groeien tot iets moois. Geef het een mooie plaats en laat het je herinneren aan waar het uiteindelijk in ons leven telkens om draait: Carpe diem, pluk de dag of geniet van het nu!
Carpe diem